• slide-new04
 • slide-new01
 • slide-new05
 • slide-new02
 • slide03
 • slide01
 • slide06
 • slide02
 • slide05
 • slide14
 • slide11
 • slide10
 • slide-new03
Fort Vuren

Fort Vuren

Langs de Waal bij Vuren ligt Fort Vuren. Het fort heeft een Bed & Breakfast, een lunchroom en een minicamping. Een groep van 5 medewerkers en 1 begeleider van Sterk@Werk werkt op dinsdag en donderdag op het terrein van het fort. We werken er in de groenvoorziening van het fort, bij de horeca, de schoonmaak, het onderhoud/techniek en er komt een was- en strijkafdeling. Ook op deze locatie maak je gebruik van ons lesaanbod.


Bedrijfskantine MontaPacking

Bedrijfskantine MontaPacking

De bedrijfskantine van MontaPacking is anders van opzet dan die van het gemeentekantoor in Sliedrecht. Als je het wel leuk vindt om in de horeca te werken, maar liever iets minder werkdruk hebt, dan is de kantine van MontaPacking misschien wel voor jou geschikt. Iedere ochtend leveren de medewerkers van MontaPacking een lijst met bestellingen in voor hun lunch en de medewerkers van Sterk@Werk zorgen dat alles om half 1 ’s middags klaarstaat. In de middag ben je dan bezig met schoonmaken en andere taken, zoals ons lesaanbod.


Logistiek Montapacking

Logistiek Montapacking

Montapacking is een bedrijf in Molenaarsgraaf dat gespecialiseerd is in web fulfilment.

Een webshop verkoopt producten online en MontaPacking zorgt voor opslag, voorraadbeheer en verzenden van al deze producten. In dit bedrijf hebben we een eigen locatie waar we met 10 tot 15 medewerkers en 2 begeleiders meewerken aan dit logistieke proces. Het werk dat we hier doen is onder andere inpakken, stickeren, ompakken en orderpicken. De nadruk in deze locatie ligt meer op magazijnwerkzaamheden en het leeraanbod is gericht op de arbeidsvaardigheden die je nodig hebt binnen dit bedrijf.

In het gebouw van MontaPacking houdt Sterk@Werk kantoor en dit is ook de locatie waar we de sociale vaardigheidstrainingen verzorgen.


Lunchroom Pand 83 Nieuw-Lekkerland

Lunchroom Pand 83 Nieuw-Lekkerland

Ons nieuwste project is een unieke locatie in Nieuw Lekkerland. In pand 83 hebben we een lunchroom en een winkel met woonaccessoires, oud Hollands snoep en bakproducten bij elkaar. We werken hier niet alleen aan horecavaardigheden, maar ook aan winkelvaardigheden, denk daarbij aan kassa training, samenwerken, fifo, stylen, klantcontact etc. Ook in pand 83 wordt tijd gemaakt voor diverse lessen, als rekenvaardigheden, taal en sociale vaardigheden.

In het pand is een kringloop gevestigd en daarnaast hebben o.a. vluchtelingenwerk en het Sociaal Team van de gemeente een eigen afdeling. De deelnemende partijen werken onderling samen en dat betekent dat Sterk@Werk ook betrokken is bij werkzaamheden voor de andere deelnemers. In pand 83 zijn 6 medewerkers en 1 à 2 begeleiders actief.


Leerwerkplek Gemeentekantoor Sliedrecht

Leerwerkplek Gemeentekantoor Sliedrecht

In het gemeentekantoor van de gemeente Sliedrecht werkt een groep van 4 tot 8 medewerkers en 2 begeleiders in de bedrijfskantine. Deze bedrijfskantine wordt door onze medewerkers en begeleiders volledig ‘zelfstandig’ gerund. Dagelijks zorgen we ervoor dat daar ongeveer 40 tot 60 mensen gebruik van de lunch kunnen maken. Je maakt er o.a. broodjes, soep en salades.

In de bedrijfskantine leer je verschillende horecavaardigheden die nodig zijn om het eten te bereiden, maar je bedient er ook zelfstandig de kassa.

Naast het praktische werk leer je veel van en met elkaar en leer je ook veel over jezelf. We besteden veel tijd samen om te werken aan je persoonlijke leerdoelen. Dat kunnen bijvoorbeeld rekenvaardigheden, taal en sociale vaardigheden zijn. En als je veel geleerd hebt, is er een fitnessruimte waar we over mogen beschikken, zodat we ons daar af en toe ook kunnen ontspannen.

Neem gerust contact op

Op onze Facebookpagina kun je op de hoogte blijven van alles wat we samen beleven. Ook vind je daar updates van onze activiteiten en plannen. Maar je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen. We staan je graag telefonisch of per mail te woord.

Bezoekadres

Papland 16

4206 CL Gorinchem

Postadres

West-Kinderdijk 307

2953 XT Alblasserdam

Communicatie

t. 06 - 30 28 66 64

e. info@sterkatwerk.nl
© 2019 Sterk@werk kleinschalige dagbesteking | Ontworpen en gerealiseerd door CommPro Automatisering