• Slide02
 • Slide04
 • Slide01
 • Slide08
 • Slide03
 • Slide05
 • Slide09
 • Slide10
 • Slide06
 • Slide02
 • Slide04
 • Slide 05
 • Slide01

Medewerkers

Als je bij Sterk@Werk komt werken kijken we altijd samen met jou naar jouw mogelijkheden en naar jouw wensen. Omdat we verschillende soorten dagbesteding hebben kunnen we je ook veel bieden. Houd je van productiewerk, of sta je liever in een keuken? Ga je graag met andere mensen om, of houd je meer van een rustige omgeving? Bij ons kun je dit allemaal vinden. We vinden het belangrijk dat je werk krijgt dat duidelijk voor je is. Vaste afspraken en duidelijke regels geven je het houvast die je nodig hebt.

Je leven bestaat niet alleen uit werken. Daarom besteden we bij Sterk@Werk ook tijd en aandacht aan andere dingen, zoals vrijetijdsbesteding en leren om meer zelfstandig te worden, zodat je jezelf beter kunt onderhouden als je zelfstandig of begeleid gaat wonen. Sociale Vaardigheden zijn daarbij heel belangrijk, maar ook omgaan met geld en jezelf goed kunnen verzorgen.

Begeleiding

Al onze begeleiders hebben minimaal een opleiding op MBO4 niveau. Veel begeleiders hebben een onderwijs achtergrond als leerkracht of leerlingbegeleider. Onze pedagogen zijn getraind in het kijken naar de ontwikkeling van mensen. Onze begeleiders bouwen een intensieve band op met jou. Op grond hiervan én van de achtergrondinformatie die we van je krijgen wanneer je bij ons aan het werk gaat, stellen we een Persoonlijk Ontwikkelplan met jou op. Hierin staan de doelen waaraan we gedurende een bepaalde periode met elkaar gaan werken. In die periode helpen de begeleiders je om nieuwe dingen te leren. Meestal is dat erg leuk. Je kunt trots op jezelf zijn, als je ontdekt wat jij allemaal kunt. Soms is dat ook moeilijk, je merkt dan dat het even niet lukt. Ook dan zijn je begeleiders er om je te steunen en samen met jou te ontdekken hoe je door deze lastige tijd kunt komen. Jouw (leer)vragen worden omgezet in lessen. 
Jouw begeleider is onderdeel van de groep en kent jou dus heel goed. Zij weet welke stappen er voor jou nodig zijn om verder te komen. Zo worden dan van sommige voorkomende werkzaamheden kleine, afgebakende en uitdagende lessen gemaakt. Daarbij maken we gebruik van de methodiek Werkportfolio. Naast Werkportfolio gebruiken we diverse methodieken voor sociale vaardigheid. Je krijgt bij ons een aanbod op maat.

Samenwerking

Sterk@Werk werkt intensief samen met JobUp een jobcoach-organisatie uit de regio. Als het duidelijk is dat jij iemand bent die meer verantwoordelijkheid aan kan, dan je in onze dagbesteding krijgt, is het tijd voor de volgende stap:

De mensen van JobUp gaan samen met begeleiders van Sterk@Werk op zoek naar een werkgever die jou een werkplek binnen een regulier bedrijf kan geven. Dat is een precies werkje omdat jij een afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Dat betekent bijvoorbeeld dat je niet alle taken binnen een bedrijf kunt doen, of dat je meer tijd voor een taak nodig hebt. Binnen Sterk@Werk zijn 2 jobcoaches werkzaam die medewerkers met kansen op de reguliere arbeidsmarkt begeleiden naar een baan en je daarna begeleiden binnen dat bedrijf. In de afgelopen jaren hebben een aantal van onze medewerkers via dit traject een succesvolle overstap kunnen maken naar een werkplek bij een regulier bedrijf.

Met het DaVinci college zijn we een samenwerking gestart, zodat medewerkers van Sterk@Werk een opleiding kunnen volgen op MBO1 niveau; de Entree opleiding.

Graag stellen we ons aan u voor

Carin De Vreede

Carin De Vreede

Mijn naam is Carin de Vreede. Ik werk sinds september 2017 bij Sterk@Werk. Eerst in de bedrijfskantine van Montapacking in Molenaarsgraaf en nu in Pand 83. De dinsdag is mijn vaste dag in Pand 83 en op maandag werk ik om de week 3 uur in de kantine van het gemeentekantoor in Sliedrecht. Ik ben getrouwd, heb 6 kinderen en ben opgeleid als Z-verpleegkundige. Ik heb in de Merwebolder in Sliedrecht gewerkt en ben daarna meer dan 10 jaar fulltime moeder geweest. Nu mijn jongste kind naar school is vind ik het superleuk om het werken weer op te pakken. Ik houd van bakken, koken, tuinieren, wandelen, lezen, volleyballen. Daarnaast geef ik Nederlandse les aan een groepje vluchtelingen-vrouwen en ik ben leiding van de tienerclub van onze kerk. Geen tijd om me te vervelen dus. Wil je nog meer weten? Kom dan gezellig op dinsdag eens langs in Pand 83!

Lenny Den Haan

Lenny Den Haan

Mijn naam is Lenny den Haan. Ik ben in 2011 bij Sterk@Werk komen werken. Ik ben gestart als weekendhulp en stagiaire. Nadat ik mijn studie Toegepaste Psychologie had afgerond, ben ik als begeleider bij Sterk@Werk begonnen. Je kunt mij nu 3 dagen vinden bij Montapacking, 1 dag in de Bedrijfskantine van Montapacking en 1 dag in het leerwerkplek in het gemeentehuis. Met veel plezier help ik medewerkers bij hun ontwikkeling en het verkennen van hun mogelijkheden. Om ze verder te helpen in hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid. En hoe mooi is dat om dat te mogen doen! Ik ben geboren in Colombia en in mijn vrije tijd ga ik graag op reis, maak ik foto's en bij mooi weer vind ik het leuk om op mijn motor te stappen en lekker te gaan toeren.

Jolanda Fortuin

Jolanda Fortuin

Mijn naam is Jolanda Fortuin. Ik ben opgeleid tot kinder- en jongerencoach en sinds september 2016 werkzaam bij Sterk@Werk. Een bedrijf dat zich niet laat beperken door een beperking en denkt vanuit mogelijkheden, kansen en groei voor onze medewerkers. Het is fijn om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Het verrast me nog steeds hoe vele kleine stapjes vooruit voor een zichtbaar (groots) resultaat kunnen zorgen, heel bijzonder en nooit saai! Ik ben moeder van 3 en al heel lang getrouwd.

Belinda Van Den Brand

Belinda Van Den Brand

Mijn naam is Belinda van den Brand. Ik ben in 2014 begonnen als vrijwilligster bij Sterk@Werk. Dat was een goede beslissing want ik voelde mij als een vis in het water. Daarom heb ik besloten om mijzelf om te laten scholen en ben ik de opleiding Persoonlijk Begeleider gehandicaptenzorg gaan volgen. In 2016 werd mij gevraagd om als begeleidster het team te komen versterken en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik ben twee dagen in de week werkzaam in Pand 83, één dag in het gemeentehuis te Sliedrecht en op de donderdag werk ik in de afdeling logistiek bij Montapacking. Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden. Wandelen, fietsen en in de tuin werken zijn mijn hobby’s. Ik vind het iedere dag weer een feestje om naar mijn werk te gaan omdat ik van mening ben dat ik het leukste en mooiste beroep van de wereld heb.

Saskia De Vries

Saskia De Vries

Mijn naam is Saskia de Vries. Na mijn opleiding Activiteiten Begeleiding in Rotterdam, heb ik zo’n 10 jaar gewerkt in het bedrijfsleven. Ik ben als vrijwilligster bij Sterk@Werk begonnen en vanaf 2015 officieel in dienst gekomen. De afgelopen jaren zijn mijn uren bij Sterk@Werk flink uitgebreid. Ik werk nu 26 uur per week verdeeld over 4 dagen. De meeste dagen ben ik in Montapacking te vinden en om de week een paar uur bij LWS in Sliedrecht. Ik ben getrouwd met Rolf en wij hebben samen 3 kinderen. Ik doe mijn werk met veel plezier en geniet elke dag weer van alle mooie momenten met/van de medewerkers. Het is werk dat elke dag verrassend en nooit saai is.

Jolanda Komdeur

Jolanda Komdeur

Mijn naam is Jolanda Komdeur. Na het afronden van mijn opleiding MDGO-agogisch werk ben ik 27 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Daar heb ik als pedagogisch medewerker op de groep gewerkt en de laatste jaren in de functie van locatiemanager. Sinds juni 2019 ben ik aan de slag gegaan als vrijwilligster bij Sterk@Werk. Een bedrijf waarbij ik me vanaf dag 1 welkom voelde, zo mooi om te zien dat er vanuit de mogelijkheden van de medewerkers wordt gewerkt. Vanaf januari 2020 kreeg ik de kans om als begeleidster binnen Sterk@Werk te gaan werken, hier ben ik ontzettend blij mee . Ik ben werkzaam op verschillende locaties, het zorgt voor voldoende afwisseling. Blij ben ik ook met mijn naaste collega’s, met elkaar en daarbij gebruik maken van elkaars kwaliteiten vormen we een mooi team waarbij ik me zeer prettig voel. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, wandelen doe ik ontzettend graag en ik ben vrijwilligster op de voetbalvereniging.

Anneke Merkx

Anneke Merkx

Mijn naam is Anneke Merkx. Na 20 jaar bij de Rabobank te hebben gewerkt en na een snuffelstage bij Sterk@Werk heb ik besloten om het roer om te gooien en me te gaan omscholen voor begeleider specifieke doelgroepen. Ik wilde wat anders dan hele dagen achter mijn beeldscherm zitten en telefonisch contact met klanten. Persoonlijk contact en wat voor anderen kunnen betekenen stonden op mijn wensenlijstje. Mijn stage mocht ik bij Sterk@Werk gaan lopen waardoor ik op bijna alle locaties heb kunnen meelopen en zo al heel veel deelnemers heb leren kennen. Per januari 2020 heb ik een contract voor drie dagen gekregen en ben ik te vinden in het gemeentehuis in Sliedrecht, bij 100% Leuk en in Pand 83. Heel afwisselend, iedere dag een andere locatie én andere deelnemers, wat het voor mij extra leuk maakt. Ik krijg er energie van om de deelnemers met kleine stapjes een beetje verder te helpen in hun vaardigheden en zelfredzaamheid. We proberen er iedere dag weer een gezellige dag van te maken. Ik ben getrouwd en heb 2 zoons. We wonen in Brandwijk. Ik houd er van om te lezen, in de tuin te werken en bij de voetbalwedstrijden van de jongens te kijken.

Jacolien Huisman

Jacolien Huisman

Mijn naam is Jacolien Huisman, en ik werk sinds januari 2020 bij Sterk@Werk. Voorheen heb ik in een logeerhuis gewerkt en op een dagbesteding voor wat oudere mensen. De leeftijdsgroep waar ik nu mee werk zit daar een beetje tussenin. Bij Sterk@Werk kijken we niet naar de beperkingen maar begeleiden we vanuit de mogelijkheden van onze medewerkers. Super om ze te mogen helpen groeien naar (meer) zelfstandigheid. We besteden ook veel aandacht aan het onderling samenwerken van onze medewerkers. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en een kleindochter. Ik hou van koken en bakken, en dat komt mooi van pas in Pand 83 en het gemeentekantoor van Sliedrecht. Verder hou ik van fietsen, haken (voor het goede doel) en kleding naaien.

Patricia Staal

Patricia Staal

Mijn naam is Patricia Staal. Ik ben 63 jaar en getrouwd met Tom, trotse moeder van zes kinderen en twee kleinkinderen. Wij wonen in Alblasserdam en hebben ook een grote lieve hond die Bruno heet.
Voorheen werkte ik ruim 17 jaar als woonbegeleider bij Syndion/Wooncadans. Daar kijk ik met veel plezier op terug. Ruim twee jaar geleden ben ik met vervroegd pensioen gegaan en al snel als vrijwilliger bij pand 83 gaan helpen. Ik had nooit kunnen denken dat het werken als begeleider zo leuk zou zijn.
Vanuit sterk@werk kwam de vraag of ik belangstelling had om het team te komen versterken. “Ga eens kijken op de locatie 100% Leuk”, zeiden ze. Dat heb ik gedaan en was op slag verliefd! Wat een fijne werkplek is het en wat een geweldige deelnemers zijn daar.

© 2023 Sterk@werk kleinschalige dagbesteking | Gemaakt met door Commpro